Adress: Delegate AB, Kylgränd 6, 906 20UmeåTelefonnummer: 090 - 13 60 60E-post: info@delegate.se

Molntjänst

Vi på Delegate ser till ert bästa när vi arbetar med er IT. En mycket viktig del av en fungerande IT-miljö idag är att all typ av data och filer finns både lättillgängligt och säkert. Olika typer av tjänster som sparar data och information i servrar med säkra backuper på en annan plats kallar vi för molntjänster och de kan göra ditt arbetsliv både lättare och tryggare.

Vi erbjuder flera typer av molntjänster. Oavsett om det gäller er eposthantering, webbplats eller backup av filer skräddarsyr vi en lösning som passar just er. Med en kombination av egna lösningar och samarbeten med de bästa leverantörerna på marknaden erbjuder vi lösningar som passar er.

Fjärrskrivbord är en mycket populär lösning där ni når samma innehåll från flera olika enheter, t ex laptop och mobiltelefon. För att säkerställa uppkoppling överallt levererar vi självklart mobilt bredband (4G) fast bredband och trådlös uppkoppling åt er. Läs mer om IT här.

All data finns i Sverige

Våra molntjänster är lokalproducerade. I en global datavärld är det relativt sett lokalt att bara jobba med svenska leverantörer av serverlösningar. Det gillar vi på Delegate.

Officiell Microsoft-partner

Vi är certifierad av Microsoft för att på bästa sätt erbjuda installation och service av deras programvara. Vi hjälper er mängder av programvara och tjänster som Office 365, Exchande, Office-paketet m fl.