Adress: Delegate AB, Kylgränd 6, 906 20UmeåTelefonnummer: 090 - 13 60 60E-post: info@delegate.se

Skrivare

En av de delar på en arbetsplats som ofta framkallar frustration är skrivaren. Det hjälper vi på Delegate er att undvika. Vi skapar kompletta bekymmersfria skrivarlösningar åt många företag i Västerbotten. Vi erbjuder allt från leverans, installation och underhåll av skrivare.

Högkvalitativa, ekonomiska och hållbara skrivare

Den speciella teknik som vi använder, Ecosys, innebär att det enda underhåll som behövs under skrivarens livslängd är byte av toner. Alla traditionella ”förbrukningsartiklar” exempelvis trumma och framkallare är extremt hållbara och behöver normalt inte bytas under skrivarens livslängd.

Våra skrivare produceras av Kyocera som tack vare en patenterad teknik har marknadens lägsta driftkostnader samtidigt som hållbarheten och miljövänligheten också ligger i topp. Om du undrar hur det hänger ihop kan svaret verka enkelt; det är nämligen samma sak. Lägst driftskostnader kommer av maximalt antal kopior (upp till 4x fler än konkurrenterna) vid minst antal tonerbyten. Detta är också fantastiskt för miljön.

Traditionell tonerkassett
IInnhåller ibland mer än 60 delar av olika typer och olika material, metall, plast mm.


Kyocera tonerbehållare

Innehåller 5 delar gjorda av 2 typer av plast, ID-kodade för enkel återvinning.

Enkelt för dig som kund

Vi vill göra det enkelt för våra kunder. Vi kan tillsammans med  KYOCERA erbjuda dokumenthantering i en form av print som tjänst. Allt som kunden behöver ingår. Installation, mjukvaror, uppgraderingar, toner och ev. service är inkluderat. Det enda som kunden behöver göra är att betala en månadskostnad. Detta gör det enkelt.

Lägre driftskostnader

Totalkostnaden för KYOCERA enheter är den absolut lägsta i sin klass. I totalkostnaden ingår alla kostnader: direkta kostnader t.ex inköpspris och driftskostnad per sida samt indirekta kostnader, inklusive underhåll, utbyte av förbrukningsmaterial som kassetter, användning av utskriftsmedia, skötsel av utrustningen och energikostnaderna för att använda den.

Skanna fakturor med SWINX ScanLev!

Skanna fakturan, attestera med mobil, bokför i Vismas ekonomiprogram!
SWINX ScanLev förbättrar hanteringen av leverantörsfakturor. Skanna, registrera och distribuera fakturan elektroniskt. Efter attest (via dator, internet, mail eller mobil) för man över och kan klicka fram fakturan i affärssystemet. Därefter behöver man aldrig leta i pärmar – fakturorna finns i SWINX ScanLevs elektroniska arkiv! Läs mer om tjänster här